Kindjes geboren in 2002.

Moderators: Welcome, Keppebolle, Moderators

Gebruikersavatar
Dagmar
Moderator
Berichten: 0
Lid geworden op: 07 mar 2004, 19:49
Locatie: Schaffen
Contacteer:

Berichtdoor Dagmar » 28 mar 2007, 10:53

Ja, ik heb gebeld hoor.. Maar ik moest me geen zorgen maken, als het echt erg zou zijn met haar oor, dan had ik een wit papier gehad (met doorverwijzing naar een arts)..
En haar lengte.. Dat was ik vergeten te vragen (Karsten zit overduidelijk in zijn peuterpuberteit :roll: en bellen is quasi onmogelijk), maar de juf zei deze morgen dat ik me daar ook geen zorgen over moet maken.. Zolang ze blijft groeien is het ok..
We zijn ook overeengekomen om Mila nog maar 3 boterhammen mee te geven naar school.. Ik gaf er altijd 4 mee, maar de juf dacht dat ze die moest opeten, terwijl het eigenlijk gewoon uit voorzorg was.. Met als gevolg dat Mila meestal als laatste nog aan tafel zat.. Dus vanaf morgen maar 3 boterhammen meer! :D


toekomstige meter van Monchichi ;-)


Gebruikersavatar
Dagmar
Moderator
Berichten: 0
Lid geworden op: 07 mar 2004, 19:49
Locatie: Schaffen
Contacteer:

Berichtdoor Dagmar » 20 nov 2007, 16:54

Oeh, lang geleden dat ik hier nog gepost had.. (ben mijne toer aan 't maken :lol: )

Ondertussen gaat het heel goed met Mila.. Ze is heel geïnteresseerd in letters en leest een klein beetje.. Gemakkelijke woorden vormen bijna geen probleem, alleen -ee-, -oe-, enzoverder is nog te moeilijk.. Ik weet nu niet goed of ik haar daarin moet stimuleren of maar moet laten waaien.. Op aanraden van de juf blijven we aan drukletters vasthouden, zodat ik het haar zeker niet verkeerd leer.. Ze kijkt er al naar uit om naar het eerste leerjaar te gaan.. Mmm, ze wil zo snel "groot" zijn en ik wil haar nog eventjes kleuter houden.. :? :lol:
toekomstige meter van Monchichi ;-)


Terug naar “Geboren voor 2003”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast