Voel jij je soms ook breekbaar?

Moderators:Welcome, Moderators

mamababy1234
Pas blauw
Berichten:0
Lid geworden op:23 feb 2014, 20:14
Voel jij je soms ook breekbaar?

Bericht door mamababy1234 » 23 feb 2014, 20:21

Hallo allemaal,
Wij zijn van plan om een boek te schrijven waarin we ons toespitsen op verhalen die gaan over een moeilijke periode 'na de bevalling'. Het taboe lijkt namelijk nog steeds torenhoog als je niet op een roze wolk belandt na de bevalling. Het gaat hierbij niet om de kleine ongemakken, maar over de intensiteit, angst en onmacht, de broosheid van mama en baby, de plaats van de partner, van babyblues tot het balanceren op het randje van een postnatale depressie of ermee te kampen krijgen. Kwetsbare mama's, kwetsbare baby's.... Heb je soms ook het gevoel zelf breekbaar te zijn of het gevoel dat je kindje breekbaar is?
De beklemmende bezorgdheid waarbij je kindje het liefst van al iedere seconde van de dag bij je zou willen houden. Of net de hechtheid mama-baby die een moeilijke start kende, of vrouwen die zich het slachtoffer van hun hormonen voelden. Kortom, we willen schrijven over wat het dan ook was dat het onbezorgd genieten van je baby bemoeilijkte.
We zijn op zoek naar zulke verhalen! Herken jij je hierin? Wil jij je verhaal met ons delen? Stuur ons dan zeker een mailtje: mamababy1234@hotmail.com
Anonimiteit verzekerd.


Plaats reactie

Terug naar “Peutertjes”