Onderzoekje

Moderators:Welcome, Moderators

LindaTopcom
Pas blauw
Berichten:5
Lid geworden op:08 nov 2016, 17:02
Onderzoekje

Bericht door LindaTopcom » 09 nov 2016, 11:04

Beste lezer,
Voor mijn stageopdracht voor de opleiding International Marketing & Management doe ik onderzoek naar het gebruik van gadgets in babycare. Deze opdracht voer ik uit namens Smartwares Group, een groot bedrijf in consumentenelektronica, veiligheid & verlichting. In het kader van het onderzoek zou ik u graag een aantal korte vragen willen stellen. Het invullen van de vragen zal slechts 5 minuutjes in beslag nemen. Met de resultaten wordt een beter beeld geschetst van de Vlaamse markt van babycare gadgets. De antwoorden die u geeft, zullen uitsluitend voor doeleinden met betrekking tot het marktonderzoek worden gebruikt.
Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met mijn projectbegeleider, Vera Heuvelmans vera.heuvelmans@smartwaresgroup.com.
Voor u aan de enquête begint, is het belangrijk om te weten wat bedoeld wordt met babycare gadgets. Het gaat hier om producten die in wat voor vorm dan ook elektrisch zijn en gebruikt worden voor het verzorgen en beschermen van uw kindje. Bent u een koper van babycare gadgets voor kinderen tot en met 4 jaar? Dan zou u mij er een heel groot plezier mee doen de enquête in te vullen!

http://fontysfeht.qualtrics.com/SE/?SID ... ux2MCh3pVb


Plaats reactie

Terug naar “Grootouders”