Opnieuw zwanger

Moderators: goortjes, Welcome, Moderators

Gebruikersavatar
Ingetjeuh
Pas blauw
Berichten: 0
Lid geworden op: 06 aug 2007, 14:09
Locatie: Beveren-Waas

Opnieuw zwanger

Bericht door Ingetjeuh » 08 okt 2013, 23:41

Hey iedereen,
Het is al even geleden dat ik hier geweest ben. Ondertussen is er ook veel gebeurd.
Sinds januari dit jaar ben ik uit elkaar met mijn (ex)man, vader van onze 3 kindjes. Ik ben van nul helemaal opnieuw begonnen eerst 2 maanden terug bij mijn ouders gaan wonen (wat niet simpel is met 3 kindjes) en dan heb ik een appartementje gevonden een nieuwe job en sinds 24 april ben ik samen met mijn nieuwe vriend. Het gaat supergoed, hij heeft zelf een zoontje die 3 jaar wordt in december en mijn 3 kids zien hem reeds als hun papa en hij ziet hun ook als zijn kinderen.
Sinds juni heb ik problemen gekregen met mijn hart en heb ik hiervoor dus lange tijd medicatie genomen. Op 8 augustus heb ik de vrij schokkende ontdekking gedaan dat ik een miskraam heb gekregen. We hadden geen flauw vermoeden dat ik zwanger was. Volgens de gyneacoloog was het door de medicatie die ik innam voor mijn hart.
Omdat dit ons beiden een zware slag heeft bezorgd emotioneel en mentaal, hebben we besloten dat we samen voor een kindje zouden gaan. Ik ben gestopt met de medicatie voor mijn hart, op aanraden van een specialist wel te verstaan. En alsook ben ik gestopt met mijn pil. Vorige maand duurde het heel lang (31 dagen, terwijl ik normaal zonder pil een cyclus van 21-24 dagen heb)vooraleer ik mijn maandstonden kreeg. Ik heb dan een zwangerschapstest gedaan en deze was negatief, maar had voor alle zekerheid een afspraak bij de gynea gemaakt. Zij vertelde mij dat ik misschien te veel bezig was met een kindje krijgen en een ovulatietest in huis had gehaald, ze zei laat de natuur zijn gang gaan. dus buiten de ovulatietest heb ik mij minder beziggehouden met het denken aan een komende zwangerschap enzo... na 5 dagen de ovulatietest gebruikt te hebben was het dan zover. maar voor derest heb ik mijn gedachten proberen te verzetten en mij vooral beziggehouden met ons uitgebreid, samengesteld gezin en met mijn werk. Op den duur was mijn cyclus alweer om en bleven mijn maandstonden weg. Ik had mezelf voorgenomen toch nog af te wachten en pas eind vorige week een zwangerschapstest te halen. na 35 dagen en veel ongeduld heb ik vorige donderdag een test gehaald en er verscheen eerst niets, dus was ik zwaar teleurgesteld... maar na 5 minuten zagen we allebei een lichtroos streepje. Dus onmiddellijk de gynea gebeld, afspraak gemaakt en moest ondertussen een bloedtest laten doen bij de huisdokter. dus vrijdag onmiddellijk naar dokter bloed laten trekken en 's avonds mocht ik bellen voor het resultaat.
ik kreeg onmiddellijk te horen positief, MAAR HCG-waarde was 101 dus of het is heel vroeg zei de dokter of er is iets mis... langs de ene kant wou ik het uitschreeuwen van vreugde, maar de slag kwam net iets later dat er weer iets mis kon gaan... na een weekendje te bekomen ben ik maandagochtend terug naar de dokter gegaan om nogmaals bloed te laten prikken. de dag ging nog nooit zo traag vooruit. 's avonds gebeld en kreeg ik te horen PROFICIAT, je bent zwanger de waarden zijn gestegen tot 516.
Dus bij deze kan ik jullie melden dat wij in blijde verwachting van een 5de kindje, ons 1ste kindje samen. Maar het is nog pril dus we zijn voorzichtig enthousiast :)
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Plaats reactie

Terug naar “Ik ben juist zwanger....”